Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

"Η Αθήνα μέσα στην τέχνη" παράλληλη εικαστική έκθεση στον Ελληνικό Κόσμο με τη διαδραστική έκθεση «Διαδρομές της Αθήνας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού σας προσκαλεί στην εκπαιδευτική έκθεση "Διαδρομές στην Αθήνα" γιορτάζοντας τους 20.000 επισκέπτες με μια παράλληλη εικαστική έκθεση "Η Αθήνα μέσα στην τέχνη"* την Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 12:00 στο κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" .

* Καλλιτέχνες  :
Γιάννης Αδαμάκης, Στάθης Βατανίδης, Ειρήνη Ηλιοπούλου, Καλλιρόη Μαρούδα, Ιόλη Ξιφαρά, Ελένη Παπαδημητρίου, Σωτήρης Σόρογκας, Γιώργος Σταθόπουλος, Αλέκος Φασιανός, Μανόλης Χάρος

Επιμέλεια έκθεσης : Λουίζα Καραπιδάκη

Διάρκεια εικαστικής έκθεσης : 20/12/2015- 07/01/2016




«Διαδρομές της Αθήνας»

Διαδραστική έκθεση με θέμα τις διαδρομές, ιστορικές και πολιτιστικές στην Αθήνα, σε διάφορες εποχές της

Η Αθήνα είναι μία πόλη με λαμπρή ιστορία γραμμένη στους αιώνες. Μέσα στα χρόνια μεγάλωσε και άλλαξε μορφή, στους δρόμους της όμως, παραμένει αποτυπωμένη η ιστορία της. Μπορεί να την ανακαλύψει κανείς κάνοντας βόλτα όχι μόνο στις μεγάλες λεωφόρους αλλά και στα μικρά της τα στενά και στις γειτονιές της. Η ιστορία της κρύβεται στα ονόματα των δρόμων και των πλατειών της, στα μνημεία της, στα κτήρια της, στα μουσεία της και στα θέατρά της και σε πολλά άλλα σημεία! Όλα αυτά μπορεί κανείς να τα ανακαλύψει στην διαδραστική έκθεση του «Ελληνικού Κόσμου», με σημείο εκκίνησης την… Πειραιώς 254.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου