Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

«Εικαστική Αγάπης 2015» έκθεση των μελών του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος για την υποστήριξη της εκστρατείας Back2School της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες






Ο ΌΜΙΛΟΣ για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στα πλαίσια των πολιτιστικών του εκδηλώσεων φιλανθρωπικού σκοπού, διοργανώνει ομαδική εικαστική έκθεση μελών με τίτλο: «Εικαστική Αγάπης 2015», έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την στήριξη της Παγκόσμιας Εκστρατείας Back2School της Ύπατης Αρμοστείας του Ο.Η.Ε UNHCR για τους πρόσφυγες , για την πρόσβαση στην εκπαίδευση των παιδιών - προσφύγων σε όλο τον κόσμο .
Tα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 7μμ, στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Φίλωνος 29.


Διάρκεια έκθεσης: 14 - 20 Δεκεμβρίου 2015. Ώρες λειτουργίας: 10πμ – 2μμ & 5.30μμ – 8.30μμκαθημερινά, Σάββατο – Κυριακή: 10πμ – 2μμ.


Είσοδος ελεύθερη


Η '' ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗΣ '' τελεί υπό την αιγίδα της Υ.Α του Ο.Η.Ε για τους πρόσφυγες UNHCR
http://clubunesco.gr/
https://www.unhcr.gr/

Η «Εικαστική Αγάπης 2015» φιλοξενεί το βιβλίο της Φωτεινής Κωνσταντοπούλου με τίτλο «Μια ζαχαρένια συνταγή» σε εικονογράφηση Σάντρας Ελευθερίου , το οποίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις IANOS , υπό την αιγίδα της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και με την υποστήριξη της ΕΡΤ .







Επιμέλεια άρθρου Πετρούλα Σίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου