Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πρώτο εικαστικό δρώμενο επί της σκηνής του «Ουρανού πάνω από την Πόλη»





Το πρώτο εμβόλιμο προγραμματισμένο εικαστικό δρώμενο επί της σκηνής του «Ουρανού πάνω από την Πόλη», θα λάβει χώρα από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου.
Στην Έκθεση συμμετέχουν με τα έργα τους οι καλλιτέχνες Μαριάμ Νερσισιάν, Γιώργος Λένης και Γιώργος Νικολαΐδης, ενώ η επιμέλεια ανήκει στην Μαρία Αντωνιάδου.
Η Έκθεση θα βρίσκεται ανοιχτή προς το κοινό στο ‪#‎Cartel‬ από τις 20:00 έως και τις 21:00 την Παρασκευή και το Σάββατο ενώ την Κυριακή από τις 18:00 έως τις 19:00.

 Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, μια θεατρική παράσταση εμπνευσμένη από το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας “Wings of desire” (Τα φτερά του έρωτα) των Wim Wenders και Peter Handke (1987) όπου παρουσιάζεται από τη  θεατρική ομάδα "ΘΑ ΔΟΥΜΕ" σε σκηνοθεσία Ακίνδυνου Γκίκα
"Ο Ουρανός πάνω από την πόλη” είναι μία πολυπρόσωπη παράσταση, σύγχρονη, στην οποία συμμετέχουν 10 ηθοποιοί, σε σκηνές που εναλλάσσονται με τρόπο καταιγιστικό, σχεδόν “κινηματογραφικό”. Ο απόλυτα ρεαλιστικός λόγος εναλλάσσεται με τον ποιητικό.
Πίνακας της Μαρίας Αντωνιάδου που έγινε αφίσα της θεατρικής παράστασης «Ουρανός πάνω από την Πόλη» με την γραφιστική επεξεργασία της Μαριλια Αντωνάκη

Η παράσταση παρουσιάζεται στον Τεχνοχώρο CARTEL, στο Βοτανικό, από τις 20 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 21 Φεβρουαρίου 2016, κάθε Παρασκευή & Σάββατο 9:00μμ, Κυριακή 7:00μμ.
Κάθε τριήμερο θα υπάρχει και ένα διαφορετικό δρώμενο με γνωστούς και νέους καλλιτέχνες (εικαστική έκθεση, χορός, μουσική), το οποίο θα εντάσσεται στην παράσταση χωρίς να την αλλοιώνει, αλλά αντιθέτως αποτελώντας μέρος αυτής και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μία ώρα πριν από κάθε παράσταση


Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της παράστασης στο fb: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου