Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Η εικαστικός Christie P (Χριστίνα Πλαδέλη),συμμετέχει με τη σειρά εικαστικών κοσμημάτων της "Hollywood Wearable Art Collection" στην Επίδειξη Μόδας "Fashion Show"



Η γνωστή Γλυφαδιώτισσα και πολυτάλαντη εικαστικός Christie P (Χριστίνα Πλαδέλη), συμμετέχει με τη σειρά εικαστικών κοσμημάτων της "Hollywood Wearable Art Collection" στην Επίδειξη Μόδας "Fashion Show" τις 27 Ιουνίου στις 13:30 στο  RIVA BAR !

Μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσίαση της κολεξιόν της στο κοινό των Βορείων Προαστείων, η Christie P την εμπλουτίζει με νέα, μοναδικά -exclusive- σχέδια που παρουσιάζει για πρώτη φορά στους καλεσμένους του Fashion Show! Τα κοσμήματα συνδυάζουν την παραδοσιακή τέχνη του πλεξίματος με βελονάκι, την χολυγουντιανή έμπνευση της δημιουργού και τη χρησιμοποίηση μοντέρνων υλικών, όπως χρυσοκλωστές, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους και στοιχεία από χρυσό και ασήμι. Το αποτέλεσμα, κάθε φορά, είναι ένα μοναδικό, αποκλειστικό κομμάτι wearable art, που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα και κεντρίζει άμεσα το ενδιαφέρον, συμπληρώνοντας επάξια κάθε εμφάνιση, casual, βραδινή ή και νυφική ακόμα!


H Christie P. (Χριστίνα Πλαδέλη, Christina Pladeli) είναι Εικαστικός, Αγιογράφος και Σχεδιάστρια Εικαστικών Κοσμημάτων (wearable art). Προέρχεται από αμιγώς καλλιτεχνική οικογένεια, αφού είναι κόρη του Μιλτιάδη Πλαδέλη και εγγονή του Αγγέλου Ιατρίδη, οι οποίοι ήταν και οι πρώτοι της δάσκαλοι. Ασχολείται από πολύ μικρή με την Τέχνη, έχοντας στο βιογραφικό της εκθέσεις, αγιογραφήσεις ναών και έργα της να κοσμούν πολλές ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεργάζεται κατ' αποκλειστικότητα με τη γκαλερί Art Kolonaki, και παρουσιάζει τα έργα της κατόπιν ραντεβού, ξεχωριστά στον κάθε ενδιαφερόμενο. Τηλ. για επικοινωνία και ραντεβού 698-2861995.

Δείτε μαζί με τη δεδομένη, προηγούμενες δημοσιεύσεις μου για την εικαστικό :  http://tehneskaigrammata.blogspot.gr/

Επιμέλεια άρθρου Πετρούλα Σίνη , οικονομολόγος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του The Greek Academy of Fine Arts, ιδιοκτήτρια των ιστοσελίδων Εφημερ.είδηση, αρθρογράφος και στο Lamore Radio.  

Χορηγοί επικοινωνίας για το δεδομένο άρθρο : 











Εφημερ.είδηση


- https://sites.google.com/site/ephemereidese/
https://www.facebook.com/PetroulaSiniProsopikaIstologia
http://tehneskaigrammata.blogspot.gr/
http://zw-grafizontas.blogspot.gr/
https://plus.google.com/116497634117844544779/posts
https://twitter.com/PetrSini


Lamore Radio



http://lamore-radio.com/el/articles/greece/
- https://www.facebook.com/LamoreRadio?fref=ts
https://www.facebook.com/groups/146916448836920/?fref=ts
https://www.facebook.com/fairytaleradio.station?fref=ts
- https://www.facebook.com/groups/207897959335777/?fref=ts


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου