Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Έκθεσης Τέχνης ‘’CHRISTMAS IN TOWN’’



Την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στις 8μμ θα τελεσθούν τα εγκαίνια της χριστουγεννιάτικης έκθεσης Τέχνης ‘’CHRISTMAS IN TOWN’’, που σκοπό έχει την ενίσχυση του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες ‘’Φλόγα’’.

Στη διάρκεια της έκθεσης αυτής, οι εικαστικοί Πετρίδης Χρήστος, Μπραντίτσα Βίκη, Καραχάλιου Δήμητρα, Τσέγκα Ελένη, Kούτρη Βίκη και Καραχάλιου Γεωργία, θα παρουσιάσουν δημιουργίες αφιερωμένες στις γιορτινές ημέρες, όπως εικαστικά γούρια, γλυπτά, πίνακες ζωγραφικής και μικτής τεχνικής, κοσμήματα, χειροποίητα κεριά, μοναδικά δώρα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης. 

Επίσης το Σάββατο 20/12 στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί ομιλία – παρουσίαση από τον κύριο Πετρίδη Χρήστο για την τύχη, την παράδοση & τη μυθολογία, για την προέλευση των γουριών ως αντικείμενα καλοτυχίας καθώς και παρουσίαση - υπογραφή του μυθηστορήματος ''ΧΕΡΟΥΒΙΜ'' του συγγραφέα κου Άγγελου Προβελέγγιου την Κυριακή 21/12 στις 4μμ. Η ‘’ CHRISTMAS IN TOWN ’’ θα λειτουργήσει στον πολυχώρο του gallery bar ‘’OFF WHITE’’ στην οδό Αιόλου 10α στην Αθήνα, από τις 17 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2014. 
Καθημερινά 12:00 – 21:00.
aiolou 10 A, 105 55 Athens, Greece

Επιμέλεια - διοργάνωση Πετρίδης Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου