Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Έκθεση έργων "ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015"


Η γκαλερί Art Kolonaki έχει  την ιδιαίτερη χαρά να σας προσκαλέσει στην εικαστική έκθεση των έργων που διακρίθηκαν στον ομώνυμο διαδικτυακό διαγωνισμό για τη δημιουργία του Ημερολογίου 2015 της .
http://tehneskaigrammata.blogspot.gr/2014/11/art-kolonaki-2015.html

Στην έκθεση, η οποία πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά, παρουσιάζονται τα 12+12 έργα που επιλέχθηκαν από τους χρήστες του facebook με τα περισσότερα likes.

Αυτά τα έργα δημιουργούν και το εικαστικό ημερολόγιο 2015, το οποίο διατίθεται από τη γκαλερί, ώστε κάθε μήνας να έχει χρώμα Τέχνης!

Στόχος της έκθεσης - αλλά και του προηγηθέντος διαγωνισμού - είναι να αποτελέσει αφορμή για την επικοινωνία πρωτοεμφανιζόμενων ή ανερχόμενων εικαστικών δημιουργών με ένα διευρυμένο φιλότεχνο κοινό.

*** Θέλουν να αποδείξουν  ότι υπάρχουν έργα Τέχνης που είναι ΚΑΙ κατανοητά στο ευρύ κοινό, ΚΑΙ προσιτά έστω κι αν βρισκόμαστε σε περίοδο κρίσης, ΚΑΙ άξια να κοσμήσουν χώρους διαβίωσης και εργασίας και να χαρίσουν χρώμα και συναίσθημα! ***

Επίσης στόχος είναι να συνυπάρξουν έργα διαφορετικών τεχνικών, τεχνοτροπιών και θεμάτων σε έναν ουσιαστικό και επωφελή εικαστικό διάλογο, τόσο για τους καλλιτέχνες όσο και για τους φιλότεχνους.

Τέλος, στόχος είναι να προσφερθεί η δυνατότητα σε νέους κυρίως δημιουργούς να προβάλλουν τα έργα τους κάτω από την "ομπρέλλα" μιας γκαλερί, διαμορφώνοντας έτσι το βιογραφικό τους.

Συμμετέχουν οι εικαστικοί δημιουργοί:

* AKTAS CEMIL
* ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ ΧΛΟΗ
* ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΑΓΑΘΗ
* ΚΟΤΣΑΥΤΗ ΜΑΡΙΑ
* ΚΟΥΤΑΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
* ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
* ΜΗΛΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
* ΠΑΠΠΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
* ΠΙΛΑΤΗ ΕΦΗ
* ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΛΕΝΑ
* ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
* ZUBEYDE GUNAY

Σας περιμένουμε για μια χαλαρή βραδιά γεμάτη Τέχνη!

Aπό την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου 2014


Art Koλonaki
Λυκαβηττού 20, 10673 Athens, Greece

Χορηγοί επικοινωνίας:



https://sites.google.com/site/ephemereidese/politismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου