Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Μαρία Φραγκουδάκη: η στιγμή που θα ταρακουνήσει το Σύνταγμα






Αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για το μεγάλο δρώμενο που θα πραγματοποιήσει το βράδυ της 27ης Απριλίου, στην Αθήνα, η Μαρία Φραγκουδάκη.



Η διεθνούς φήμης εικαστικός που τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη, βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και εκτελεί μαζί με τους συνεργάτες της, τις απαραίτητες διεργασίες για τις ανάγκες του έργου. Ωστόσο, έχει καταφέρει να μην γίνει αντιληπτή καθώς, βασικό της μέλημα είναι να κρατά το τελικό δημιούργημά της αυστηρά μυστικό.

Το βράδυ της 27 ης Απριλίου, ημέρα Πέμπτη, η ίδια, θα «κρυφτεί» στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος και θα τολμήσει να χαμηλώσει τα φώτα προτού όλα ξεκινήσουν...

Σκοπός της είναι να πιάσει το πλήθος εξαπίνης.

Γιατί επιμένει στη μυστικότητα;

Είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Φραγκουδάκη καταπιάνεται με μία φουτουριστική διαδικασία για την υλοποίηση της οποίας απαιτείται τρομακτικός συγχρονισμός και άριστος χειρισμός μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας. Κίνηση, οπτικοακουστική και διάδραση παίρνουν νέα θέση στη μέχρι τώρα εικαστική δουλειά της.

Θα επιχειρήσει να μεταδώσει τέχνη στον θεατή της, όμως, με έναν τρόπο πολύ πιο ορμητικό από ότι θα το έκανε με έναν καμβά.

Μια στιγμή της αρκεί. Ετσι, θα τραντάξει το κοινό, τις αισθήσεις και το νου.

Επιμονή της είναι να μην αποκαλύπτει το έργο, έτσι ώστε να πιάσει τον ανυποψίαστο πριν να προλάβει να φιλτράρει κάποιες σκέψεις.

Προσμονή είναι το αυθεντικό, καθαρό συναίσθημα.

Η πρώτη αντίδραση.

https://www.mariafragoudaki.com/upcoming/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου