Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

" INES " MODERN ART EXHIBITION - CHRIS PETRIDIS


INES . . .είναι ο τίτλος της έκθεσης μοντέρνας τέχνης του εικαστικού Πετρίδη Χρήστου η οποία θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό τη Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015 και ώρα 20:00 στο χώρο του bar ‘’Κλωστήριον’’ ( Μυλλέρου 17 – Μεταξουργείο).
Η έκθεση αυτή συνάδει απόλυτα με τον τόπο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί μιας και πρόκειται για ένα πρώην χώρο επεξεργασίας ινών και κλωστών. Μαζί με τα έργα Τέχνης τα οποία θα είναι πίνακες μικτής τεχνικής και γλυπτά, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά και τις πραγματικές μηχανές και εξαρτήματα που χρησιμοποιούνταν για την επεξεργασία των κλωστών κατά το παρελθόν.

Τα έργα που θα εκτεθούν αφορούν κυρίως σε δημιουργήματα με βασικό άξονα τις ίνες, τη πλέξη, την ύφανση και την αρμονική συνύπαρξη υλικών όπως το μέταλλο, ο γύψος, το ύφασμα, ο βαμβακερός καμβάς, τα ακρυλικά και η φαντασία με την αγάπη του δημιουργού τους για τη Τέχνη.

Στις INES τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται ! Κάθε έργο είναι και μία σκέψη, μία πεποίθηση, μία προέκταση ΄΄εαυτόν΄΄, μία κατάδυση στον σουρεαλισμό. Στις INES ο καλλιτέχνης μέσα από τα υλικά που χρησιμοποιεί και τα έντονα χρώματα, προσπαθεί να αποδώσει μία τρίτη ή τέταρτη διάσταση της πραγματικότητας αλλά και του αντικατοπτρισμού της.


Θα εκτεθούν επίσης και δημιουργίες φιλοτεχνημένες ειδικά για την περίσταση των FASHION DESIGNERS ΛΕΝΑΣ ΛΑΔΑ & ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ

Lena Lada

Lena Lada


Marios Karavasilis

Marios Karavasilis
Η έκθεση μοντέρνας Τέχνης INES θα διαρκέσει από τις 19 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2015 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00.

΄΄Κλωστήριον’’ – Μυλλέρου 17 Μεταξουργείο – τηλ 2105248496
Chris Petridis

Giannis Efstathiou
Nektaria Liaskou


O διοργανωτής Chris Petridis ευχαριστεί θερμά τα μοντέλα κα Νεκταρία Λιάσκου και κο Γιάννη Ευσταθίου για την αγάπη και συμβολή τους στην έκθεση μοντέρνας τέχνης INES













https://www.facebook.com/events/1586936058245493/

Eπιμέλεια άρθρου Πετρούλα Σίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου