Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Configuration of individuality H διαμόρφωση της ατομικότητας - έκθεση εικαστικών


Configuration of individuality
H διαμόρφωση της ατομικότητας

Μια έκθεση που εστιάζει στην εξατομίκευση των μορφών και στην αποτύπωση του εσωτερικού τους περιβάλλοντος μέσω της εικαστικής δημιουργίας. Στόχος η έκφραση των σκέψεων και του ψυχισμού ολιστικά βασιζόμενη τόσο στα εξωτερικά, όσο και στα εσωτερικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου.
Επιμέλεια έκθεσης: Λουκία Κουτσογεωργοπούλου - Ιστορικός Τέχνης.

Εγκαίνια: Σάββατο 23/5 στις 8:00 μμ.
Διάρκεια έκθεσης: 23/5 έως 7/6.

Artville Πολυχώρος Γλυφάδας
Iasonos 5, 16561 Glyfádas, Attiki, Greece
Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Γιάννα Βασιάκου, Δάφνη Μοναστηριώτη, Σύλβια Σπυράτου.

H Γιάννα Βασιάκου γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1991 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Χαλκίδα. είναι τελειόφοιτη στο τμήμα πλαστικών τεχνών και επιστημών της τέχνης της σχολής καλών τεχνών στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Η μεγαλύτερη ενασχόληση της είναι η ζωγραφική και η φωτογραφία. το 2006 παρακολούθησε μαθήματα ελευθέρου σχεδίου στο ευβοϊκό κέντρο τεχνών ραχουτης. Κρύβοντας τα πρόσωπα στα έργα της θέλει να αποκαλύψει τα βαθύτερα και πιο προσωπικά συναισθήματα. την πρακτική της άσκηση πραγματοποίησε το 2014 στο εικαστικό κέντρο του πνευματικού κέντρου Ιωαννίνων. το 2013 συμμετείχε στην ομαδική έκθεση "φόβος" στα Ιωάννινα. ζει και εργάζεται στην Χαλκίδα.

Η Δάφνη Μοναστηριώτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Είναι τελειόφοιτη στο τμήμα Πλαστικών και Επιστημών της τέχνης της Σχολής Καλών τεχνών στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ειδικεύτηκε στον τομέα της γλυπτικής με τον Κώστα Μπασάνο και της φωτογραφίας ειδικότερα και γενικότερα της ζωγραφικής. Μελέτησε τον άνθρωπο και τα όρια του προσπαθώντας να τα ξεπεράσει και να τα καταρρίψει. Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στην Κέρκυρα στα Ιωάννινα και στην Αθήνα όπως και σε διακεκριμένα φεστιβάλ Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Η Σύλβια Σπυράτου γεννήθηκε το 1991 στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Τέχνης της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Ασχολείται κυρίως με το Installation, τη γλυπτική, τη ζωγραφική και τη σκηνογραφία. Θεματολογία της είναι η αξία της στιγμής, η παρορμητικότητα συναισθηματισμός και η διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου αλλά και τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα. Το διάστημα 2007-2009 παρακολούθησε μαθήματα στα εκπαιδευτήρια σχεδίου Ζαχαράκη. Το 2009 εργάστηκε ως Βοdy Painter στη παράσταση “Ημερολόγια”, Θέατρο Ροές. Το 2010 συμμετείχε σε 4μηνο σεμινάριο εκπαίδευσης Κατασκευής Κοσμημάτων υπό της αιγίδα του Δήμου Ιωαννίνων. Το 2014 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο εικαστικό εργαστήριο του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.



Επιμέλεια άρθρου Πετρούλα Σίνη , οικονομολόγος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του The Greek Academy of Fine Arts, ιδιοκτήτρια των ιστοσελίδων Εφημερ.είδηση, αρχισυντάκτρια στην ιντερνετική εφημερίδα Mynima Hellas News, αρθρογράφος και στο Lamore Radio.  











MYNIMA HELLAS NEWS





Lamore Radio



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου