Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ»


Μια ακόμη σημαντική εικαστική παρέμβαση πραγματοποιείται από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι» , στους Πολυχώρους Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ (Συγγρού 100- απέναντι από το ΦΙΞ).

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 17.00μ.μ.
Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση.

«Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης Το Εργαστήρι και τους Πολυχώρους Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ, συνεχίζουν τη γόνιμη και δημιουργική τους συνεργασία στο χώρο του Πολιτισμού. Με πυξίδα πάντα το μεράκι και την αγάπη για την Τέχνη, σε τακτά χρονικά διαστήματα, διοργανώνουν πολυσυμμετοχικές εκθέσεις ζωγραφικής, με στόχο να προσελκύσουν το κοινό και να το φέρουν σε επαφή με τους δημιουργούς», τόνισαν σε κοινή τους δήλωση ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ και ο ιδιοκτήτης των Πολυχώρων Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ κ. Γιώργος Δεληολάνης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 . Ώρες Λειτουργίας : 24 ώρες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου