Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

«Μεταλλοτεχνήματα- 14 καλλιτέχνες δημιουργούν»Η γκαλερί Art Kolonaki θα φιλοξενεί για δέκα μέρες (10-20/12/2014) την έκθεση κοσμήματος και εικαστικού αντικειμένου «Μεταλλοτεχνήματα- 14 καλλιτέχνες δημιουργούν».

Οι αντιπροσωπευτικές συλλογές κοσμημάτων του κάθε σχεδιαστή πλαισιώνονται από περίτεχνα αντικείμενα Τέχνης, δημιουργώντας πλείστες διαφορετικές προτάσεις για ξεχωριστά εικαστικά δώρα.

Τα κοσμήματα και τα εικαστικά αντικείμενα συνδυάζουν παραδοσιακές τεχνικές και μοντέρνα αισθητική. Δημιουργίες σε ασήμι, ορείχαλκο ή αλπακά, μοναδικά αντικείμενα με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, όλα φιλοτεχνούνται στο χέρι, σε όλη τη διαδικασία παραγωγής τους!

Με την ευκαιρία της έκθεσης, η οποία εγκαινιάστηκε τις 11/12 , και με χριστουγεννιάτικη διάθεση, οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν παρουσιάζουν και τις προτάσεις τους για το γούρι της νέας χρονιάς!

Διαλέξτε για τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα κοσμήματα και αντικείμενα, (ή δώστε την παραγγελία σας για το μοναδικό, δικό σας κομμάτι!) και ξεχωρίστε.

Η Art Kolonaki εγγυάται, όπως πάντα, τις προσιτές τιμές!

Ώρες Λειτουργίες:
Δε-Τε-Σα: 11.00-17.00
Τρ-Πε-Πα: 11.00-20.00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!


Art Koλonaki

Εμφάνιση χάρτη
Λυκαβηττού 20, 10673 Athens, Greece 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου