Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Διαγωνισμός/Παιχνίδι "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ Art Kolonaki 2015"


Για τέταρτη χρονιά, διεξάγεται το διαγωνιστικό διαδικτυακό παιχνίδι της Art Kolonaki, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ.
Στο παρακάτω λίνκ :
https://www.facebook.com/events/387777834734023/?ref=5
Όσοι εικαστικοί ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, "ανεβάζουν" ΜΙΑ εικόνα από ένα έργο τους στη σελίδα της εκδήλωσης (φωτογραφίες, όχι links) και ζητάνε από τους ηλεκτρονικούς φίλους τους να κάνουν Like σε αυτή (και να αφήσουν ένα μικρό σχόλιο), ενημερώνοντάς τους για το διαγωνισμό.

Τα 12 έργα με τα περισσότερα like, στο τέλος του διαγωνισμού, θα αποτυπωθούν στο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015 της γκαλερί μας (ένα έργο ανά μήνα), ενώ τα 12 "επιλαχόντα" θα κοσμήσουν την τελευταία σελίδα που περιέχει το ημερολόγιο 2016. Επίσης, όλα τα έργα (12 πρώτα + 12 "επιλαχόντα") θα εκτεθούν στην ομαδική έκθεση για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2015, που θα πραγματοποιηθεί στην Art Kolonaki από 26 Νοεμβρίου ως και 6 Δεκεμβρίου.

Κάθε έργο Τέχνης μπορεί να συμμετάσχει (ζωγραφικό, γλυπτό, αγιογραφία, ψηφιδωτό, μικρογλυπτό, εικαστική φωτογραφία). Ο μόνος περιορισμός που θέτουμε είναι ότι τα έργα πρέπει να είναι πρωτότυπες, αυθεντικές δημιουργίες των εικαστικών.

Η συμμετοχή τόσο στον διαγωνισμό, όσο και στην έκθεση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΑΣ.

Όσοι εικαστικοί θέλουν, μπορούν φυσικά να προμηθευτούν όσα αντίτυπα του ημερολογίου επιθυμούν (για δώρα ή για μεταπώληση), καταβάλλοντας μόνο το κόστος του τυπογράφου.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 15/11. Στις 16/11 θα ανακοινωνθούν τα αποτελέσματα και τα έργα που κερδίζουν θα πρέπει να βρίσκονται στη γκαλερί, το αργότερο ως τις 22/11 με ευθύνη του εικαστικού, ώστε να γίνει η ανάρτησή τους.

ΣΗΜ.: Το ημερολόγιο του 2013 και του 2014 μπορείτε να το δείτε στους συνδέσμους:

http://www.scribd.com/doc/114232152/ημερολόγιο-2013?secret_password=174refju5tc0gz0w3a0w

http://www.scribd.com/doc/245113333/Ημερολόγιο-2014


*** ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΩΝ: ***

1. Η προωθητική ενέργεια θα διαρκέσει από την 30/10/2014 μέχρι και την 15/11/2014 με τις διακρίσεις που αναφέρονται παρακάτω. Συμμετοχές και like υποβαλλόμενα πριν ή μετά την εν λόγω περίοδο δεν θα λαμβάνονται υπ' όψιν και θα αποκλείονται από τον Διαγωνισμό.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχει κάθε ενδιαφερόμενο φυσικό πρόσωπο. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων, καθώς και των όρων χρήσης οποιασδήποτε άλλης ιστοσελίδας χρησιμοποιείται για την συμμετοχή και την διενέργεια του Διαγωνισμού.

3. Τα έργα που θα υποβληθούν θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:

- Πρέπει να είναι πρωτότυπα έργα, τα οποία δεν περιέχουν, δεν ενσωματώνουν ούτε χρησιμοποιούν με άλλον τρόπο οποιοδήποτε περιεχόμενο, υλικό ή στοιχείο, το οποίο ανήκει σε τρίτο.

-Δεν επιτρέπεται να περιέχουν οποιοδήποτε περιεχόμενο, στοιχείο ή υλικό το οποίο παραβιάζει τη δημόσια ή την ιδιωτική ζωή ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου.

-Δεν πρέπει να έχει περιεχόμενο υβριστικό, δυσφημιστικό ή καθ' οιονδήποτε τρόπο προσβλητικό για την Εταιρεία ή οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Έργα που προσβάλλουν τα χρηστά ήθη ή τη νομιμότητα, κατά την απόλυτη και ελεύθερη κρίση της Εταιρείας, θα αποκλείονται από τον Διαγωνισμό.

4. Την Κυριακή, 16 Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Εταιρείας στο Facebook, τα ονόματα των 24 επιτυχόντων.

5. Οι 24 επικρατέστεροι θα ειδοποιηθούν κατά τη διακριτική ευχέρεια της Εταιρείας είτε τηλεφωνικώς ή/και μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ἠ/και μέσω του facebook, σχετικά με την επιτυχία τους και θα πρέπει εντός τριών (3) ημερών να απαντήσουν σχετικά με την αποδοχή στη συμμετοχή του έργου τους στο Ημερολόγιο 2015 και διαθεσιμότητα του έργου για τη συμμετοχή στην ομαδική έκθεση. Εάν ένας επιτυχών δεν απαντήσει εντός τριών (3) ημερών από την ειδοποίηση του, τότε αποκλείεται από τον διαγωνισμό και τη θέση του παίρνει ο επόμενος κατά σειρά.

Η Ομαδική Έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 26 Νοεμβρίου ως τις 6 Δεκεμβρίου. Τα έργα των 24 επιτυχόντων θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της γκαλερί, το αργότερο ως τις 22 Νοεμβρίου (στις 17.00), με ευθύνη των ιδίων.

6. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

Υπό την επιφύλαξη των οριζομένων κατωτέρω και στο πλαίσιο του Διαγωνισμού/Παιχνιδιού, η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων θα λάβει χώρα ως ακολούθως:

Κάθε συμμετέχων στο διαγωνισμό οφείλει να ενεργεί νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών, σύμφωνα με τους όρους χρήσης του facebook. Σε διαφορετική περίπτωση, η συμμετοχή του θα είναι άκυρη και η εταιρεία θα διατηρεί το δικαίωμα να την ακυρώσει και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια.

Με την συμμετοχή στον Διαγωνισμό, ο διαγωνιζόμενος συναινεί ανεπιφύλακτα στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του σε οποιοδήποτε στάδιο του διαγωνισμού, ή μετά το πέρας αυτού. Eπίσης, με τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, ο διαγωνιζόμενος συναινεί ανεπιφύλακτα στην επεξεργασία, xρήση, προβολή κλπ. μέρους ή αυτούσιου του έργου που επέλεξε για να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Τα εν λόγω προσωπικά δεδομένα, καθώς και τα έργα των διαγωνιζόμενων, θα αποθηκευτούν και θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας με αυτοματοποιημένες ή / και μη αυτοματοποιημένες μεθόδους, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση του Διαγωνισμού. Τα προσωπικά δεδομένα θα διατηρηθούν και θα τύχουν επεξεργασίας από την Εταιρεία – πέραν του ανωτέρω σκοπού – και για την προβολή της Εταιρείας με email για νέα ή προσφορές κλπ., εφόσον οι διαγωνιζόμενοι έχουν συναινέσει σε αυτό, κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο «σημείο», που τους ζητείται.

Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τα έργα αυτούσια ή μέρος αυτών στο τελικό εικαστικό, που θα εκτυπωθεί στο Ημερολόγιο. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να εκτυπώσει το όνομα του καλλιτέχνη και στοιχεία επικοινωνίας του.

Ο κάθε επιτυχών, από τους 24, συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα, ότι η Εταιρεία θα δύναται με κάθε τρόπο και μέσο (π.χ. στο Διαδίκτυο, στα ΜΜΕ κλπ.) να χρησιμοποιήσει το έργο του κατά και μετά την λήξη του διαγωνισμού. Εξυπακούεται ότι οι συμμετέχοντες, φιναλίστ,δεν θα δικαιούνται οιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης ή οποιασδήποτε άλλης παροχής για την ανωτέρω αναφερόμενη χρήση του έργου στο Εικαστικό Ημερολόγιο 2015, ή τη δημοσίευση του διαγωνισμού-παιχνιδιού στα ΜΜΕ, κλπ., καθώς και για οποιαδήποτε διαφημιστική εκμετάλλευση του Διαγωνισμού από την Εταιρεία.

7. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει καθ' οιονδήποτε τρόπο τους Όρους, όπως ενδεικτικώς να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της Ομαδικής Έκθεσης, να αλλάξει τα προσφερόμενα έπαθλα σύμφωνα με την κρίση της, καθώς και να ματαιώσει τον Διαγωνισμό για οποιονδήποτε λόγο, ενημερώνοντας σχετικά το κοινό μέσω της σελίδας της στο Facebook, καθώς και με κάθε πρόσφορο μέσο και χωρίς να φέρει ουδεμία ευθύνη έναντι οποιουδήποτε προσώπου διαγωνιζόμενου ή μη.

8. Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να θέσει εκτός διαγωνισμού οποιονδήποτε συμμετέχοντα ή απλά ψηφίσαντα που πραγματοποιεί κακόβουλη ενέργεια στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

9. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό δεν δημιουργεί κανένα δικαίωμα κατά της Εταιρείας ή της περιουσίας της, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

10. Μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, και τη λήξη της ομαδικής έκθεσης, κατά τα ανωτέρω αναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της εταιρείας έναντι των συμμετεχόντων παύει να υφίσταται.


-ArtKolonaki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου